deMunnik-deJong architecten

deMunnik-deJong architecten, opgericht in 2012 door Bert de Munnik en Gertjan de Jong, werkt aan (interieur)architectuur in de breedste zin van het woord. Van retail en kantoren tot cultureel en museaal, van openbaar tot privé. Bij alles wat we doen, staat de gebruiker centraal: we vertalen ideeën, wensen en dromen naar een ontwerp. We streven er naar ruimtes te creëren die in het gebruik liefdevolle betrokkenheid en identificatie oproepen. ruimtes die inspireren en prikkelen

We combineren architectuur én interieurarchitectuur, door deze benadering maken we het verschil. De opgave benaderen we altijd vanuit de gebruiker én het ruimtelijke vraagstuk. Bouwkundige aanpassingen worden gecombineerd met speciale elementen, (dag)licht, speciaal maatwerk meubelwerk maar ook met grafische uitingen. Zo ontstaat er een logisch en vanzelfsprekend geheel. 

deMunnik-deJong architecten is lid van de BNA branchevereniging van architectenbureaus en zijn zowel architect als interieurarchitect

detail

Met oog voor detail en veel plezier werken we aan zowel het ontwerp als de uitvoering. Zo kunnen we een ontwerp, van A tot Z, nauwkeurig afstemmen op welke specifieke wensen dan ook. Een goed ontwerp is volgens ons als een perfect passend maatpak, waarvan vooraf niemand precies weet hoe deze er uit komt te zien. Stap voor stap komen wij samen met de opdrachtgever tot een passend plan. Ontwerpen is communiceren, en wij vinden die veelheid aan interactieve processen, één van de leukste dingen die er bestaan.

samenwerking

We geloven dat je samen méér kunt bereiken dan ieder afzonderlijk en werken graag samen. Wij hebben een professioneel netwerk van specialisten die - net als wij - vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan. Zoals aannemers, interieurbouwers, constructeurs, lichtontwerpers, grafisch ontwerpers, kunstenaars, scenaristen, multimedia designers, ..

deMunnik-deJong bewaakt het overzicht van het project en zit met alle bij het project betrokken partijen om tafel. Zo bewaken we de kwaliteit en zorgen we dat projecten binnen afgesproken planning en binnen budget worden voltooid.

architectencollectief deMunnik-deJong-Steinhauser

deMunnik-deJong architecten werkt graag en regelmatig samen met Abbie Steinhauser / ruimtelijk ontwerper onder de naam architectencollectief deMunnik-deJong-Steinhauser

contact

Kunnen wij u misschien helpen? Iedere vraag is anders... Een kennismaking is geheel vrijblijvend, dan bespreken we graag of we iets voor u kunnen betekenen. 

info@dmdj.nl

Bert de Munnik (1973) - interieurarchitect

HTS Bouwkunde Amsterdam
Hogeschool van de Kunsten Utrecht

architectenregister 4.101201.010

ir. Gertjan de Jong (1984) -  architect

Bouwkunde TU Delft - master Heritage & Architecture
TU München

architectenregister 1.110601.006